Hypnoanalyse

Under en hypnoanalyse, kommer du i kontakt med dele af dit ubevidste sind, som ellers er utilgængeligt. Glemte erindringer, minder, fortrængte følelser, fragmenter fra tidligere liv. Alt dette er tilgængeligt og indenfor rækkevidde via hypnoanalysen. På denne måde er det virkelig muligt, at nå afsides dele af sindet.

I hypnoanalysen bevæger man sig længere og dybere ned, end den umiddelbare årsag. Klienten kommer måske med et problem som neglebidning. Det første som kunne tænkes at bringe bedring hos klienten, er at placere suggestioner om, at det fra nu af f.eks vil smage grimt og ulækkert at bide i neglen. Dette vil i mange tilfælde være nok til at en bedring indfinder sig.

Er der stadig rest af tiltrækning, til det at bide negle, kan man så bevæge sig et eller flere lag dybere. Dette kan man gøre ved at benytte sig af hypnoterapeutiske teknikker som fri association, drøm, følelsesbroer, primær tænkning, aldersregression, brug af indrevejledere, indre barn arbejde.

Alle disse teknikker kan så at sige bryde isen til det underliggende hav.

Sandsynligvis vil man konstatere at neglebidningen bare var et udvandet symbol på hvad den egentlige årsag var. Den klassiske årsag kunne være seperationsangst fra moderen og hendes varme trygge bryst.

Undertiden vil den egentlige årsag aldrig blive helt klar, hverken for klienten eller hypnoterapeuten. Bedringen indfinder sig bare, fordi klientens ubevidste sind har fortaget de nødvendige justeringer.

Om Hypnoterapien – Virksomheds info

Hypnoterapien har leveret professionel hypnoterapi til 1000`vis af mennesker igennem de sidste 11 år. Hypnoterapien.dk blev grundlagt af Martin Starson og er idag en velkonsolideret virksomhed, med klinikker både i Vejle og Horsens. Du kan hurtigt kontakte Hypnoterapien ved at bruge quick formen i venstre side af websitet, ringe på 61419301, maile på info@hypnoterapien.dk eller booke online.

BOOK NU