Hypnoterapi – behandlingsforløb

Et behandlingsforløb

hypnoterapiens lokaler

En behandling er nøje formet efter den enkelte klient og dennes behov, og kan derfor variere tidsmæssigt mellem 1 og halvanden time. Behandlingen består af en afklaringsfase og en behandlingsdel, hvor klienten ligger/eller sidder under den hypnoterapeutiske trance.

Afklaring

For at kunne bevæge sig i den rigtige retning, er det nødvendigt at formulere sit mål. Dette indebefatter naturligvis en snak om den tilstand klienten er træt af at befinde sig i , men også hvor klienten kunne tænke sig at bevæge sig hen. Når jeg er omhyggelig med at nævne dette, er det fordi der også ligger en udviklingsproces at formulere og udtrykke sit mål.

Det hypnoterapeutiske trancearbejde

Klienten bliver blidt ført i en tilstand af ro og dyb afslappethed. Herefter føres personen i trance og behandlet efter den “køreplan”, som er aftalt mellem hypnoterapeuten og klienten. Ofte er to eller tre behandlinger nok til, at klienten føler bedring. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med flere behandlinger, mens problemet naturligvis også kan forsvinde i løbet ef en enkelt behandling.

Om Hypnoterapien – Virksomheds info

Hypnoterapien har leveret professionel hypnoterapi til 1000`vis af mennesker igennem de sidste 11 år. Hypnoterapien.dk blev grundlagt af Martin Starson og er idag en velkonsolideret virksomhed, med klinikker både i Vejle og Horsens. Du kan hurtigt kontakte Hypnoterapien ved at bruge quick formen i venstre side af websitet, ringe på 61419301, maile på info@hypnoterapien.dk eller booke online.

BOOK NU