Hypnoterapi hjaelp

Hypnoterapi Behandlingstyper

Hvem kan have gavn af hypnoterapi ?

hjælp-hypnoterapiDer kommer tidspunkter i vores liv, hvor vi har brug for hjælp udefra til at få bearbejdet tanker, følelser eller indtryk. Nogle er gode til at bruge deres netværk – familie og venner, men nogen gang er det ikke helt nok. Så kan hypnoterapi være en mulighed. Alle har hypnose tilstanden i sig, så alle kan gå i hypnose hvis de ønsker det. Det er naturligvis den enkeltes eget valg. Hvorfor gå i hypnose, hvis man ikke vil.
Det vigtigste er at man husker at…

Aldrig at acceptere en tilstand, som kan ændres

Det er nemlig ikke et spørgsmål om du kan hjælpes, for alle mennesker kan hjælpes. Det er spørgsmål om at trykke på de rigtige knapper. Har du oplevet noget traumatisk engang, er det essentielle at afdække hvorfor det blev traumatisk for netop dig. Mennesker kan reagere højst forskelligt på nøjagtig den samme situation. Måske er det åbenlyst hvad som er problemet, eller måske er det et dybt ubevidst mønster i dig som arbejder. Det sker bare.

Sorg, svigt :

Fordi følelser som sorg og svigt kan være næsten ubærlige at have med at gøre, skubbes de ned i det ubevidste. Her kan hypnoterapi og hypnoanalyse være en hjælp til blidt at kontakte underbevidstheden.

Misbrugsproblematikker

Tobaksrygning er et godt eksempel på en problematik, som skal behandles på et ubevidst niveau. Man kan ikke skræmme en ryger. Via hypnoterapi og partsterapi, kan den kreative side af en selv opfinde nye og stærkere alternativer til tobakken. Først der kan rygningen virkelig slippes.

Fobiske reaktioner

Tilstandsindlærte reaktioner som f.eks efter en enkeltstående ulykke, som bliver ved med at plage en mange år efter. Hypnoanalysen kan afdække selv de mest fortrængte minder og erindringer.

Smertebehandling

Kroppen har mange forskellige muligheder for at smertebehandle sig selv på. En af dem er evnen til at se billeder og visualisere den ønskede tilstand frem.

 

Om Hypnoterapien – Virksomheds info

Hypnoterapien har leveret professionel hypnoterapi til 1000`vis af mennesker igennem de sidste 11 år. Hypnoterapien.dk blev grundlagt af Martin Starson og er idag en velkonsolideret virksomhed, med klinikker både i Vejle og Horsens. Du kan hurtigt kontakte Hypnoterapien ved at bruge quick formen i venstre side af websitet, ringe på 61419301, maile på info@hypnoterapien.dk eller booke online.

BOOK NU