Hypnoterapi og Hypnose

Hypnose er en naturlig forekommende bevidsthedstilstand, hvor sindet er mere åbent overfor nye forslag og ideer. Da tilstanden er helt naturlig, kan alle også hypnotiseres.
I hypnose er du ved fuld bevidsthed hele tiden. Tilstanden svarer lidt til at dagdrømme let med lukkede øjne. Ingen kan hypnotiseres mod deres vilje. Derfor er det hele tiden dig der har kontrollen.

Hypnose er korttidsterapi og sigter på at bringe klienten hen til sit mål, på den hurtigste og mest effektive måde. Hypnose skyder en genvej forbi logikken, som fortæller os, at forandring tager laaaaang tid og koster en frygtelig masse penge. Dette er ganske enkelt usandt. Forandring med hypnose og hypnoterapi går stærkt, da terapi formen løser problemet, der hvor problemet næsten altid findes. I det ubevidste sind.

 

 

Om Hypnoterapien – Virksomheds info

Hypnoterapien har leveret professionel hypnoterapi til 1000`vis af mennesker igennem de sidste 11 år. Hypnoterapien.dk blev grundlagt af Martin Starson og er idag en velkonsolideret virksomhed, med klinikker både i Vejle og Horsens. Du kan hurtigt kontakte Hypnoterapien ved at bruge quick formen i venstre side af websitet, ringe på 61419301, maile på info@hypnoterapien.dk eller booke online.

BOOK NU