Hypnoterapi – overspisning – madmisbrug

Madmisbrug – et quick fix

MP900443614Overspiser du? – spiser du uden at tænke over det? –  har du en ubændig trang til at fylde på hele tiden? så kan årsagen være at du spiser på dine følelser. Maden – det søde, det fede, det lette giver et hurtigt fix, ikke bare til blodsukkeret men også til at dulme dybere og mere ubevidste følelser.

Dette er skruen uden ende. Du vil aldrig kunne spise en følelse helt væk. Den venter bare til næste gang og for hver gang bliver din krop federe og federe. Du skal håndtere følelsesprogrammet, som i dine ubevidste lag styrer din adfærd. Ændrer du disse ubevidste mønstre, ændre du også din adfærd.

Hypnoterapi kan skabe en “kanal” direkte ind til disse programmer og ændre dem, så de bliver mere tidssvarende og hensigtsmæssige.

Book hypnose online nu…

Om Hypnoterapien – Virksomheds info

Hypnoterapien har leveret professionel hypnoterapi til 1000`vis af mennesker igennem de sidste 11 år. Hypnoterapien.dk blev grundlagt af Martin Starson og er idag en velkonsolideret virksomhed, med klinikker både i Vejle og Horsens. Du kan hurtigt kontakte Hypnoterapien ved at bruge quick formen i venstre side af websitet, ringe på 61419301, maile på info@hypnoterapien.dk eller booke online.

BOOK NU