Hypnoterapi – Hypnose med terapi

Info om Hypnoterapi

hypnoterapi - terapi mellem søvn og vågenOrdet hypnoterapi er en sammensmeltning af hypno ( søvn) og terapi. Hypnoterapi er med andre ord terapi brugt i en ramme af afslappethed, men har absolut intet med søvn at gøre. For at kunne bevæge sig ned i en tilstand af afspænding og afslappethed, benytter hypnoterapeuten eller hypnotisøren sig af hypnose. Hypnose er både en teknik og en tilstand. Tilstanden ligner den man befinder sig i når man kører bil eller dagdrømmer lidt. Du kan læse mere indgående om hypnose her.

Lad frøene spire

spire-hypnoterapi-compoundingNår sindet er i en hypnotisk afslappet tilstand, er det mere åbent overfor nye input og dermed også muligheden for forandring. I den afspændte tilstand kan hypnoterapeuten eller hypnotisøren så placere positive forslag (såkaldte suggestioner) i klientens sind. Disse forslag vil så som små fine frø, begynde at spire dybt nede i klientens ubevidste. Denne proces er med andre ord ubevidst, og foregår udenfor klientens bevidste, rationelle sind. Er der først placeret et nyt forslag, som er accepteret af det ubevidste sind, vil efterfølgende behandlinger virke stærkere. Dette kaldes i fag terminologien for compounding. At placere noget nyt oven på noget eksisterende med en selvforstærkende effekt.

Om Hypnoterapien – Virksomheds info

Hypnoterapien har leveret professionel hypnoterapi til 1000`vis af mennesker igennem de sidste 11 år. Hypnoterapien.dk blev grundlagt af Martin Starson og er idag en velkonsolideret virksomhed, med klinikker både i Vejle og Horsens. Du kan hurtigt kontakte Hypnoterapien ved at bruge quick formen i venstre side af websitet, ringe på 61419301, maile på info@hypnoterapien.dk eller booke online.

BOOK NU