Jalousi – Hypnoterapi

Hypnoterapi Jalousi behandling

Jalousi involverer stærke følelser som vrede og frygt.

Jeg havde på et tidspunkt en mandlig klient, som kom til mig med et problem. Han var sygeligt jaloux. Hans tilstand kunne betegnes som en blanding af desperation og afmagt. Desperat fordi hans forhold til sin nuværende kæreste var ved at gå op i limningen, og afmægtig fordi han ikke magtede at bekæmpe sit mønster. Han var meget bevidst om sin jalousi, hvilket bare gjorde desperationen og afmagten større. Det at vide at dette jeg gør, er helt ude i skoven men alligevel gentager jeg det.

Det uventede og tabet af kontrol.

En af de reaktionsmønstre som min klient havde var en voldsom reaktion mod det uventede, det uforudsete. Et reaktionsmønster som jeg genkender hos de fleste “jalousi ramte” Det er kontrol elementet, som her lider et knæk hos den jaloux person. Den kontrollerende del af den jaloux person, er ofte overdemensioneret, fordi denne for alt i verden forsøger at undgå afvisningen ved at kontrollere sig ud af situationen. Forudse alting så at sige!

At kontrollere er ofte et umuligt projekt.

Derfor skubber den jaloux person næsten altid subjektet ( genstanden for jalousien) væk fra sig og skaber den modsatte effekt af den ønskede. Ingen bryder sig om at blive kontrolleret og den omklamrende fornemmelse som ofte følger i kølvandet.

Hypnoterapi jalousi behandling.

er bl.a at afdække og heale disse afvisningsproblematikker, så den pågældendes selvværd kan bygges op igen. Bunder jalousien i en mere løsrevet enkelstående situation, kan der arbejdes med den overbevisning som personen skabte i den pågældende situation. Verden er stadig tryg og god, selvom jeg engang oplevede noget uventet.

Book hypnose online nu…

Om Hypnoterapien – Virksomheds info

Hypnoterapien har leveret professionel hypnoterapi til 1000`vis af mennesker igennem de sidste 11 år. Hypnoterapien.dk blev grundlagt af Martin Starson og er idag en velkonsolideret virksomhed, med klinikker både i Vejle og Horsens. Du kan hurtigt kontakte Hypnoterapien ved at bruge quick formen i venstre side af websitet, ringe på 61419301, maile på info@hypnoterapien.dk eller booke online.

BOOK NU