Præstationsangst Hypnoterapi Behandling

Er du konstant på vagt overfor dine medmennesker og igang med en evig indre dialog om hvad de mon tænker om dig, og om det du gør er godt nok, lider du sandsynligvis af præstationsangst.

Perfektionisten

møder jeg ofte i sammenhæng med præstationsangst

perfection præstation angst hypnoterapi

Jeg har en del klienter med ovenstående problematik. Fælles for dem er en veludviklet perfektionisme, som gennemsyrer alt hvad de gør. Alting bliver målt og vejet, omgivelsernes indre tanker forsøges afkodet og alt bliver sammenlignet med “de andre”.

Den vagtsomme

har aldrig ro

Hvorfor denne vagtsomhed? Fordi personen med præstationsangst dybest set er et såret barn, altid på vagt mod at udstille sin sårbarhed bare et split sekund. Dette kunne resultere i det for den præstationsangste katastrofale situation, at denne blev set et øjeblik i et menneskeligt lys. Intet må se ud som det virkelig gør, men skal afstemmes efter den angstes indre mentale perfekte grundforestilling om sig selv.

Det umulige projekt

at finde sit indre i det ydre.

En person, som lider af præstationsangst er naturligvis ude i et umuligt projekt, nemlig at måle sit indre værd på hvad man kan og ikke på den man allerede er.
Dermed ikke sagt at det ikke er vigtigt at vi som mennesker udfordrer os selv og udvikler vores potentiale, men det kræver at vi ikke glemmer hvem vi allerede er – enestående individer, hvis dybe essens ikke kan eller må grad bøjes.

Behandling af præstationsangst

om mine erfaringer med hypnoterapi.

Hovedprojektet er at bevæge sig fra ydre til indre styring gennem at lære sig selv at kende. Noget af det man kunne arbejde med kunne være:

  • At styrke selvværdet… Dette er altid er sikkert gevinst, da et styrket selvværd, gør os mere uafhængige af omverdenen.
  • At bede det ubevidste om at gense erindringer ( dette sker ubevidst ), og revurdere dem, så de ikke har den negative indflydelse på personen længere.
  • Præge sindet direkte med positive forslag, så den indre harddisk bliver rettet mod at tænke på en ny og mere hensigtsmæssige måde.
Book hypnose online nu…

Om Hypnoterapien – Virksomheds info

Hypnoterapien har leveret professionel hypnoterapi til 1000`vis af mennesker igennem de sidste 11 år. Hypnoterapien.dk blev grundlagt af Martin Starson og er idag en velkonsolideret virksomhed, med klinikker både i Vejle og Horsens. Du kan hurtigt kontakte Hypnoterapien ved at bruge quick formen i venstre side af websitet, ringe på 61419301, maile på info@hypnoterapien.dk eller booke online.

BOOK NU