Profil

Martin Sjolte Starson - hypnotisør & hypnoterapeut

Jeg hedder Martin Starson, 54år og Master Hypnotisør og Hypnoterapeut. Jeg er oprindelig universitetetsuddannet  i Musikvidenskab, men har de senere år beskæftiget mig indgående med terapi og personlig udvikling. Mine terapeutiske uddannelser dækker både områder indenfor terapeutisk kommunikation, samtaleterapi, hypnose og regression.

Jeg arbejder udfra en holistisk synsvinkel. Alle er forskellige, og skal derfor også tages forskelligt. Jeg har mange strenge at spille på rent terapeutisk, hvilket jeg også benytter mig af. Derfor er en behandling hos mig også højst individuel, skræddersyet til den enkeltes temperament, karakter og situation.

Uddannelser/kurser:

  • Certificeret Master Hypnotisør og Hypnoterapeut fra Hypnoseskolen
  • Cand Phil. i Musikvidenskab fra Århus Universitet
  • NLP grunduddannelse fra Futurepace
  • Diverse kurser i avanceret hypnoterapi
  • Læser p.t til hypnose psykoterapeut

Om Hypnoterapien – Virksomheds info

Hypnoterapien har leveret professionel hypnoterapi til 1000`vis af mennesker igennem de sidste 11 år. Hypnoterapien.dk blev grundlagt af Martin Starson og er idag en velkonsolideret virksomhed, med klinikker både i Vejle og Horsens. Du kan hurtigt kontakte Hypnoterapien ved at bruge quick formen i venstre side af websitet, ringe på 61419301, maile på info@hypnoterapien.dk eller booke online.

BOOK NU