Rygestop behandling

Rygestop med hypnoterapi

Hypnoterapi arbejder på det niveau, hvor problemet skal løses.

Er du en af dem, som har forsøgt rygeafvænning adskillige gange, og startet hver gang igen? Med al sandsynlighed, er det fordi du ikke har håndteret den gevinst du har ved din rygning. Der er nemlig altid en gevinst ved et hvert misbrug, som en ubevidst del af dig vil give dig. Fordi dine følelser er stærkere end din logik, vil du altid hige efter cigaretterne, hvis du tror gevinsten findes her.

Fordi hypnoterapi og hypnose netop beskæftiger sig med det ubevidste sind og dermed dine emotioner/følelser, ligger der i denne terapiformen en fremragende mulighed for at finde en ny og bedre gevinst. Nogen gange den eneste mulighed. Dit ubevidste sind er og vil altid være stærkere end dit bevidste sind.

Om gevinsterne ved at ryge

Jamen der er da ingen fordel eller gevinst ved rygning ?. Jo fordelen ved ikke at blive mindet om virkeligheden. Hver gang du tager et hiv af din cigaret, afleder du dig fra virkeligheden. Væk fra sorgen, ensomheden, rastløsheden, stresset, som bare bliver værre af at ryge. Det giver en øjeblikkelig lettelse, men du lukker bare øjnene for virkeligheden. Alle dine følelser ligger bare venter på dig, og imens bliver din krop og dit sind svagere og dårligere til at håndtere dem.

Hvordan hjælper hypnoterapien ved en rygeafvænning?

  • Den ubevidste oprydning
    Hypnoterapien skaber via hypnosen en vej til det ubevidste sind, så en konstruktiv dialog med den ansvarlige rygerdel kan etableres. Sindet vil altid acceptere nye alternative løsninger, så længe gevinsten ved rygningen findes heri.
  • Den direkte påvirkning
    Installation af nye tankemønstre, som placeres som positive forslag, dybt i personens underbevidsthed. Disse virker som støttende elementer til ovenstående.
  • Visualisering
    Det at se hvordan det ser ud, der hvor man ønsker at bevæge sig hen. Positive billeder af en røgfri virkelighed, vil automatisk virke tiltrækkende og dermed motiverende.

Praktiske oplysninger

En rygeafvænning varer ca.1½ time og koster 1000 kr.

Ring og få effektiv hjælp lige nu på tlf: 61419301

Book hypnose online nu…

Om Hypnoterapien – Virksomheds info

Hypnoterapien har leveret professionel hypnoterapi til 1000`vis af mennesker igennem de sidste 11 år. Hypnoterapien.dk blev grundlagt af Martin Starson og er idag en velkonsolideret virksomhed, med klinikker både i Vejle og Horsens. Du kan hurtigt kontakte Hypnoterapien ved at bruge quick formen i venstre side af websitet, ringe på 61419301, maile på info@hypnoterapien.dk eller booke online.

BOOK NU