Selvværd hypnoterapi behandling

Selvværd og behandlingen med hypnoterapi

Kært barn har mange navne. Selvværd, selvsikkerhed, selvbillede, selvtilfredshed. For nogen det være en næsten ikke eksisterende størrelse.

Symptomer:

Angst for at udtrykke sig socialt eller arbejdsmæssigt, udtalt jalousi, følelsen af at være usynlig for andre, ubehag ved at være midtpunkt, tendenser til at bøje af i discussioner. Tristhed og depressionslignende tilstande

Konsekvenser af et lavt selvværd

Perfektion:

  • At der opbygges urealistiske standarter, for hvad der er tilladt at sige. At alt skal være perfekt,  før det er godt nok.

Ungængeri:

  • At personen helt glemmer hvordan det er at være ham eller hende. Benny Andersen kalder det at være en “undgænger” – at undgå at gå som en selv men som en anden. Jeg kan selv huske, hvordan jeg som usikker teenager ubevidst kopierede en kammerats håndskrift, fordi jeg så op til ham. Vi gør det alle sammen mere eller mindre bevidst. Problemet opstår, hvis der bliver så udtalt, at man ikke kan komme tilbage til sig selv, for der er ingen synlige spor. De skal først etableres, hvilket kan være en længere proces. Dette kan i sidste ende føre til identitetskonflikter og depression.

Selvskadelig virksomhed:

  • Er man i tvivl om sit eget værd, vil der ofte være problemer med at fortjene det bedste. Der stræbes efter den laveste fællesnævner, for der er personen mere tryg og mindre sårbar. Som den voldsramte kvinde, der endeligt kommer ud af sit voldelige ægteskab og dagen efter går ned på den nærmeste bar og finder en mand, som kan banke hende sønder og sammen. Trygheden ligger i det man kender.

Behandling:

Selvværd og din sjæl:

  • Selvværd og din sjæl: Du kan være såret på selve din sjæl.  En del af behandlingen af for lavt selvværd, er at genfinde tabt kærlighed til os selv. Herved stabiliserer vi vores grundforestilling om os selv, som de enestående individer vi uomtvistelig er. Hypnose viser vejen til til disse gemte lag af sindet, og får dem frem i lyset, hvor de hører hjemme.

Tilgivelse

  • I hypnoterapi kan man arbejde med tilgivelse på meget dybe og ubevidste niveauer. Måske er der nogen eller noget som skal tilgives, på et dybere ubevidst niveau, for at selvværdsfølelsen kan flyde mere frit. Husk når du tilgiver noget eller nogen, sætter du først og fremmest dig selv fri. Tilgivelse er “nyttig egoisme”.

Ressourcer

  • Du har som udgangspunkt alle de ressourcer, som skal til for at nå dit mål. I hypnosen skabes der adgang til alt det du ikke er klar over du allerede kan!! Hypnoterapi forløse disse latente ressourcer for dig.

Overbevisninger

  • Hvis du ikke er blevet holdt nok af eller elsket oprigtigt, kan en negativ overbevisning som f.eks “Så er jeg nok ikke værd at elske” blokere og spærre for meget godt liv. Her kan man i hypnoterapi behandlingen bevæge sig trygt tilbage til yngre uforløste dele af en selv, og slippe dem fri. Give dem det de aldrig fik udefra.

Selvhypnose.

  • Selvhypnose: En mere konkret vej, er at arbejde med den indre dialog. Træne sindet i at indlære noget opbyggeligt og positivt om en selv. Derfor lærer jeg ofte mine klienter selvhypnose, så de kan fortsætte arbejdet imellem sessionerne og sætte turbo på processen.

 

Book hypnose online nu…

Om Hypnoterapien – Virksomheds info

Hypnoterapien har leveret professionel hypnoterapi til 1000`vis af mennesker igennem de sidste 11 år. Hypnoterapien.dk blev grundlagt af Martin Starson og er idag en velkonsolideret virksomhed, med klinikker både i Vejle og Horsens. Du kan hurtigt kontakte Hypnoterapien ved at bruge quick formen i venstre side af websitet, ringe på 61419301, maile på info@hypnoterapien.dk eller booke online.

BOOK NU