Smertebehandling med Hypnoterapi

Smertebehandling med hypnoterapi

Det er videnskabeligt dokumenteret, at hypnose og hypnoterapi kan påvirke vores opfattelse af smerter på flere fronter:

Psykosomatiske smerter:
Krop og sind hænger uløseligt sammen i et netværk af bevidste óg mere ubevidste forbindelser. Underbevidstheden kommunikerer nogen gange meget kontant og fysisk, hvis et vigtig budskab ikke er blevet forstået. Allergi er et godt eksempel på hvordan det ubevidste “fortæller” det bevidste sind, at der er noget som ikke er blevet forstået eller erkendt. Årsagen til allergien er ganske enkel funderet i en underliggende psykologisk blokering. Hypnoterapi kan skabe kontakt til blokeringen og dermed opløse den oprindelige årsag.

Fysisk relaterede smerter:
Smerter kan naturligvis også have deres ophav i noget fysisk, som f.eks en ulykke men kan efterfølgende igen være forstærket af psykologiske aspekter fra traumet. Fantomsmerter er et eksempel på hvordan kroppen stadig tror at den kan have ondt et sted, som ikke findes mere.

Jeg vil i den følgende tid, skrive om hypnoterapi og smerter på denne side med udpluk fra klient cases.

Book hypnose online nu…

Om Hypnoterapien – Virksomheds info

Hypnoterapien har leveret professionel hypnoterapi til 1000`vis af mennesker igennem de sidste 11 år. Hypnoterapien.dk blev grundlagt af Martin Starson og er idag en velkonsolideret virksomhed, med klinikker både i Vejle og Horsens. Du kan hurtigt kontakte Hypnoterapien ved at bruge quick formen i venstre side af websitet, ringe på 61419301, maile på info@hypnoterapien.dk eller booke online.

BOOK NU